Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill härmed avsluta vårt intellektuella partnerskap


Bäste livskamrat.
Vi haver språkat om mer eller mindre relevanta händelser. Ibland om kärlekens bräcklighet, andra dagar synade vi regnbågens färger som färgblinda praktikanter, men nu äro världen satt på dårhus av sig självt och solen haver belagts med besöksförbud.

Bäste livskamrat.
Det råder icke några goda tider för vår vänskaps fortlevnad, ty jag kan aldrig mer acceptera att du kväver min åsiktsfrihet med dina underliga funderingar. Det äro kränkande och hjärtbesvärande att ingå i ett sådant rymdpatrask.

Bäste livskamrat.
Jag vill härmed avsluta vårt intellektuella partnerskap och du bör gå i terapi, eftersom du tror att kärleken icke är skör utan livslång. Dessutom kan ingen se regnbågens färger om färgseendet saknas, ändå påstår du att färgerna finns inom oss.


____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-27 16:34



Bookmark and Share


    violas
Du är bara bäst,så det så
Ja vad gör man.......
2017-03-31

  Annie b'larsson VIP
Men hallå: "ordjonglör balanserar galant på poesins regnbåge". Det var väl ändå att ta i. Haha...
2017-03-29

  Annie b'larsson VIP
Det är så svårt begripa sig på er män, sen säger ju ni likadant. Så hur ska det nånsin gå?
2017-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig originalitet i underfundig text med lite ålderdomlig språkdräkt!
2017-03-27

  Gunnar Hilén VIP
Ja se de´ va en avslutning de´ ! "Underliga funderingar" skapar inge bra förutsättningar för en rak relation.
2017-03-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Instämmer med Mr.Sten du är "ordjonglör"
2017-03-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Färgstarka ord som ordjonglör balanserar galant på poesins regnbåge.
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP