Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten betraktelse från 1977. Publicerad här tidigare i juni 2005.


Nästa gång ...

En tid kom
Du såg
Du log
Gav den en smeksam blick ...

Du kände att den var på väg
men strax innan den hunnit fram till dig ...

... vände du bort din blick ...

Varför lät du den passera?
Du hade ju en chans
att få förnimma allt du så länge saknat ...

Men du var för rädd
för att ta intryck
Du lät dig själv ignorera ...

Nu sitter du och tittar bakåt
Drömmer dig bort
för att glömma din besvikelse
över dig själv ...

... och för att vänta
på nästa gång ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-28 17:05



Bookmark and Share


  bumerang

Tänker att nånstans där fanns en besviken "mottagare". Som också lät "det" passera.
I alla relationer finns där minst två.
Båda med samma ansvar när det gäller sköraste kärlek.
Tänker jag.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP