Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står på ett berg och ropar


vart gör jag av oron för dig

den gnagande som äter mig inifrån

den som sätter sig i musklerna

den som ångestfyller mig

hur jag än gör nu

så känner jag mig otillräcklig

för jag kan inte rädda någon

som bestämt sig för att falla

och som gör allt

för att göra det

så hårt som möjligt










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-27 17:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat!
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP