Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndernas förlåtelse


som jag behöver er nu

orden

som vore jag törstande

i en het öken

fyller ni min själ

tvagar mig ren

varje stavelse förlåter

gör mig hel

för han går nu

vänder mig ryggen

svarar inte på mina rop

och jag följer inte efter

inte denna gång

jag vänder tillbaka

och jag låter trösten omsluta

låter orden förlösa min sorg

medan gråten river

och tiden sakta tickar 

snart är han död









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-30 17:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2017-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Starkt avslut på en bra text
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP