Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 20170327


Samtal

 

Frisläppt naturkraft

berättar om lång vinter

ivrigt pladdrande

 

Jag lyssnar och håller med

i ett givande samtal

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-27 19:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Snygga ord till en fin bild *gillas*
/kram
2017-04-18

  aol
Så fin tolkning av naturens samtal.
2017-04-01

  Ann V Åhsberg VIP
Jag instämmer i din fina tolkning av naturens språk!
2017-03-29

  Chawa VIP
Det bästa av samtal... Naturligt, flödande och visdomsfullt. Finfin tanka som jag tackar varmt för!
2017-03-28

  Bo Himmelsbåge
Härligt, levande, brusande vårbild!

Finstämd tanka om naturens egna frisläppta, sprittande krafter att se, höra och njuta av...
Förstår att du haft ett mycket givande samtal med den lekande forsen...

Tack... för att Du delade med Dig!
2017-03-28

  ULJO
Naturen är själens läkande kraft
2017-03-27

    ej medlem längre
En härlig tid med forsande älvar och sjöar där vågorna glittrar i solskenet!
I samtal med naturen får man bara fina svar!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg