Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 20170327


Naken

 

Kal och naken asp

väntar på sommarklänning

darrig av iver

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-27 19:12



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild och förbaskat bra ordat/ kram
2017-04-18

  Ann V Åhsberg VIP
En kanonbra haiku, så sann!
2017-03-29

  Chawa VIP
Jaa som vi och allting längtar! Härlig haiku!
2017-03-28

  Bo Himmelsbåge
Skön haiku...!
om den naket darrande och väntande Våren... i form av en asp...
precis som vi, längtar den efter sommarkläder!

Varmt tack!
2017-03-28

  ULJO
Vacker vår haiku
2017-03-27

    ej medlem längre
Det dröjer inte länge nu med de sommartemperaturer som var idag!
Fin haiku!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg