Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje med sorg



Jag kom över henne i mängden
vi levde tillsammans
hon dog ensam
nu kommer jag inte över henne.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-27 19:56



Bookmark and Share


  Björn Solum
Vackra ord om sann kärlek.
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP