Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika mycket men ändå




Man kan känna sig hel
halv
eller som ett sönderklippt garnnystan.

Och allt går att förneka lika mycket.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-27 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP