Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekorrar morgon

jag såg ett barn
gå förbi fönstret
i en papperskrona
i guld
för en sekund

en mamma
låta min cykel passera
med ett träsvärd
i handen
hennes två barn
som en kedja
i den andra

ett par ekorrar
jaga varandra
runt
nedför
en stam
det är innerligt viktigt
att veta:

träd står inte
på Jorden
de sträcker sig
ut
från marken
som hårstrån
som fjädrar
från
våra kroppar




Fri vers (Fri form) av Immer
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-27 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Immer