Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förråd icke din ångest

Vad har hänt med fåraherdens vandringsstav.
Vad har hänt med ditt sätt att läsa.
Vad har hänt med allt det du klarar av så väl.

Förstå mig på djupet när jag säger att det blir bättre.
Förstå mig i mörkret att du ska få se den älskade igen.
Ta han om din sorg, förråd icke din ångest.




Prosa av Marcus B
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-27 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B