Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från balkongen

Vi sitter på balkongen vår tallrik är tom
Vi blickar över Atlanten den blåa
Att känna smaken av en tillfreds gom
Det är lyxen för oss, vi båda
Vi blandade till en liten portion
Av lök och av gröna produkter
Sen smaksatte vi med variation
Och skapade ljuvliga lukter
Nu sitter vi här och tittar ut
Och tänker på gråa klippor
Men resan är inte på lång väg slut
Vi blandar palmer med sippor.




Fri vers av Ove Aronsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-27 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson VIP