Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menskonst.




Min far,

finner fortfarande charmen,

i att jag bär kalsonger då jag menstruerar,

nytvättade,

vi hänger de på tork tillsammans,

skrattandes.

-


På din begravning,

ska jag bära mina kalsonger,

med ära.







Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-28 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man ska hedra sin far o mor på det att man får länge leva i sitt land.
2017-03-28

    indieBella
Ärligt vackert!
2017-03-28

    ej medlem längre
Honor thy father!
2017-03-28

  S.A.I. Steve Lando
Fin hedring!
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad