Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt härifrån

musiken tonar ut

vinden sover

längtan flyr

bortom

till ett liv långt härifrån




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-28 05:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan och känsla!
2017-04-02

  Valter Örn VIP
Ja längtan flyr till wienermusikens värld !
2017-03-30

    ej medlem längre
Vemodsfull text! Kan emellanåt känna igen känslan...
2017-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl beskriver du känslan av att vilja ha ett annat liv. Jag känner igen den.
2017-03-28

  ULJO
En längtan till ett liv långt borta med en melankolisk touch
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP