Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brobyggare






Mitt inre jag delades i två bitar

skildes åt av tårarnas flod

längtade hela mig

byggde en bro




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-03-28 12:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankar av insikt!
2017-04-02

  lila fjäderblomman VIP
Starkt! Du är stark Marita!
2017-03-31

  överlevaren VIP
Ett gott hantverk!
2017-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Broar är bra att ha...fint...
2017-03-30

  Janina Kaminska
Vackert och berörande.
2017-03-29

  Eva Helene VIP
På några få rader bygger du en fin och berörande text! Bra!
2017-03-29

    Dan Myrbeck
Klokt initiativ.
2017-03-29

  StinaJ VIP
Längtan blir en bro till att återigen finna sig själv i denna fina text.
2017-03-29

  Öknens Ros VIP
att känna sig hel är viktigt för kropp och själ.
2017-03-29

  Gunnel Eriksson VIP
Du är nog en brobyggare i
många sammanhang.
2017-03-29

  Rise Little One
Längtan spelar en viktig roll i livet!
2017-03-29

  Nils-Robert
Fina ord om tårar och längtan
2017-03-29

  M.Eta
Så förståndigt av dig! Lättare att ta sig över till lugnare vatten.
2017-03-28

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2017-03-28

    Peter Söderqvist
Dina texter bygger broar från det tunga till något bättre.
2017-03-28

  limerick
Så klokt och starkt!
2017-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett livsavgörande beslut, antingen vara halv eller bli hel. Tänkvärt diktat!
2017-03-28

    ej medlem längre
Kloka tankar!
2017-03-28

  Blomma-Stjärna VIP
Liknelsen slår till i mellangärdet - och när jag begrundat smärtan i tudelningen slås jag igen, men nu av den förunderliga kapacitet som du fann och är ett strålande bevis för!
2017-03-28

    ej medlem längre
Fantastiskt uttryckt!
2017-03-28

  Salvation Pepper
Du är verkligen skicklig på läkande liknelser!
2017-03-28

    ej medlem längre
Fint skrivet om ett mycket tungt arbete. <3
2017-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Det går en bro från tro till ro (Bo Setterlind)
2017-03-28

  ULJO
Ja alla bygger vi raserade broar eller helt nya. Berörs av din förmåga att fängsla med dina fantastiska texter alltid med djupt innehåll.
2017-03-28

  walborg
Urstyvt gjort!!!
2017-03-28

    jaybird
En fantastisk text om helande och mognad. Ljusspridande!
2017-03-28

  Marianne Räf
Det är av vikt att bygga broar,
har jag också kunnat notera!
Fint beskrivet av dig, här !
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP