Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄXKITTEL

Som i en häxkittel

kokar det

på vår vackra planet

och vi

runt 7 miljarder människor

förmår inte

släcka elden

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-28 12:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
begränsa tändmöljigheten för den destruktiva halvan utav mänskligheten, så blir det iaf långt mycket bättre:)
2017-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bara sorgligt att det är som det är...vi borde kunna göra något åt det...
2017-03-30

    ej medlem längre
Det kanske främst gäller att avväpna pyromanerna?
2017-03-28

  ULJO
Vi är så många så det borde ju vara enkelt att släcka eldar. Men det blir tyvärr inte av. Men människan är väl vår jords största fiende.
2017-03-28

  Marianne Räf
Ja, det är riktigt otäckt!
Man kan undra över sitt
å allas öde...
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP