Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrad Intrig.


Sök upp mig !


Man kan känna starka band -
till sånt som finns i Livet.
Va´ vid soluppgångens rand, -
- föra det till Arkivet, - - -
är sånt som händer, ibland.

Villande Vågor jag gått.
Vill inte gå dem, igen !
Jag vet att jag dåligt mått, - -
vill ändra på Intrigen, -
slippa Nervsammanbrott !

Som jag fick i min Ungdom ...
Vill ej det repetera!
Vore en alltför hemsk dom, - -
som att dansa i lera, -
- å va´ en galen dumbom!

Löften jiddrar hit å dit.
Många verkar ej hållas!
Av den ringaste Invit -- --
känns det hur man förtrollas !
Man vill, verkligen, gå dit !

Så, sök upp mig, kära nånn,
som är välvilligt inställd !
Vill ha sällskap en morgon, -
- efter en natts heta eld,
- som var vi älskogssyskon !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-28 15:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och fint...hoppas drömmen slår in...
2017-03-30

    ej medlem längre
hoppas nån bra kille kommer till dig.
2017-03-28

  bumerang

Just så skriver en erfaren själ utifrån just sin erfarenhet.
Och längtan.
Hur i h-skotta kan längtan vara fel????
Hur kan längtan få en älskare att känna krav? När det bara handlar om - just kärleksfull längtan att få dela.
2017-03-28

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sköna tankar om livet.
Hoppas du får en glad vår.
TBG.
2017-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken bra dikt i rim, du skrivit! Hoppas att du finner ett spännande kapitel i kärlekens bok.
2017-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Stark och berörande text om livet!
Må du segla in och kasta ankar i kärlekens hamn.
2017-03-28

  Blomma-Stjärna VIP
fint rimmad poesi från en konstnärssjäl!'

och vad innehållet anbelangar har du min sympati och förhoppning om ändrad intrig!
2017-03-28

  ULJO
En text med ditt signum går inte att ta miste på. Bra jobbat återigen.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf