Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han säger:

Han säger:
"Men var har du gömt dig? Jag skulle aldrig i min vildaste fantasi kunna föreställa mig den här kärleken jag upplever just nu, med dig."

"Hela du är vacker, allt ifrån dina tankar till ditt leende. Jag kan drunkna i dig och din pirrande energi."

"Med dig vill jag resa, dansa, sjunga på en balkong i Frankrike. Känna ungdomens rebelliska sötma vistas runt oss, likt fjärilar en sommardag."

"Förlora kontrollen och falla handlöst för dig."

"Du kan be mig om vad som helst. För med dig är allt möjligt, det finns inga hinder."

"Du gör mig fulländad, lycklig och motiverad."

"Dina kyssar strålar genom mig och jag undrar: finns den här stunden?
Låt inte min besatthet skrämma dig. Jag vill aldrig låsa några dörrar eller kasta dig ut för hemska stup".

"Känn min trygga hand alltid om din rygg. I affären. I depressionen. I glädjeropen. Alltid är jag där."

"Av dig får jag aldrig nog."

"Ring mig och enbart andas om du inte vill prata.
Låt mig förstå ditt ensamma behov."

"Vi ska leva i symbios kryddat med meningslösa, retsamma diskussioner om disk och julpynt."

"Jag älskar dig, min enda Jenny. "

Så säger han. I min fantasi.




Övriga genrer av jennypencil
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-28 15:28



Bookmark and Share


  McLashlan
Formen var minst lika intressant som innehållet. Det triviala och det exceptionella flyter in i varandra mellan raderna och det finns en stark längtan att bli sedd, hörd, åtrådd och älskad här som är påfallande stark.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

jennypencil