Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men se.. Här står jag besegrad.

Jag vill inte avslöja något. Ändå känner jag mig otroligt genomskinlig.
Hur får jag dig ifrån oemotståndlig till ett äckel?

Jag som så länge burit championbältet. Men se, här står jag besegrad och förvirrad.

Det räcker att din arm är 20 cm ifrån mig och jag är dränkt i nervositet.

Aldrig någonsin har jag känt mig så här korkad och vilsen i vardaglig konversation.

Mitt ansikte skiftar i färg medan du ser stencool ut.

Mina brister känns övertydliga. Och jag blir en pinsam människa.

Försöken att vara sig själv känns omöjliga och konstlade.

Jag försöker övertala mig själv: "Det här är bara en kemisk reaktion som snart är över. Den har skapats just för att han inte är intresserad."




Övriga genrer av jennypencil
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-28 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennypencil