Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Min, Jag är aldrig Din

 

 

Jag för ner ditt hjärta i en smältdegel,

berövar dig på kärlek och känslor.

 

Jag torpederar dina unga lungor,

lägger beslag på dina osagda ord.

 

Jag elektrifierar din trasiga hjärna,

stjäl dig på minnen, dofter, ljud.

 

Jag amputerar dina svarvade ben,

kapar din förmåga att springa.

 

 

 

 

Och jag skrattar i ett rosslande andetag,

att "nu är du äntligen min."

 

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-28 16:14



Bookmark and Share


    Melona
Tja, den känslan är ju jävligt jobbig - du beskriver det så väl. Nu ska jag ju inte komma med moralkakor eller sånt - men jaja... fan.

Om hon/han aldrig varit din - let go!
2017-03-30

    ej medlem längre
för mig
en fångad skugga, och det är ingen
lätt biff, trots blodet +
2017-03-29

    ej medlem längre
Fick mig att tänka på Pinocchio, kanske var det de svarvade benen som gjorde det. Gepettos mörka skrymslen och vrår...
2017-03-28

    Sefarge VIP
Usch ja!
Ägandebegärets
Avigsida vid vissa
Kärleksförhållanden
Elegant "Rosdik"t med
Vassa piggar!
:)

2017-03-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Woodo kan fungera det med,använt det på några exfruar och andra som förtjänade det,de ä döda nu men polisen är för dum i huvet att fatta hur dom dött,ha ! Ha ! Ha !
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP