Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev slutet på vår vänskap.

 

 

 

 

Vägen utför blev hur brant som helst bara brantare men stigningen var övermäktig, med de förutsättningarna missade jag T-banetåget till Tensta och blev tvungen att släpa kroppen över rälsen med bakbundna händer och fötterna i ett handfat, balanserande hjärnstinna twerkande kasperdockor på den slaka linan hon snortade strax innan fotograferingen för modehuset Double Backslash i Moskva, men jag kan inte minnas att hon någonsin sagt något intelligentare än ”bröstinplantat” med betoning på vokalen 'ö' och ett ekande vibrato på slutet, och jag drog den slutsatsen med öppen hand och knekt i triss dubblade jag insatsen med hennes bröstinplantat som pant blev det slutet på vår eviga vänskap.

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-28 17:01

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Efter att förälskelse
Svalnat-Tomhet
Humorfylld med
Gall svärta skaldat
Huvudsaken hjörtat
blev kvar- när kärleks
brösten skrumpnat!
:)



2017-03-28

    ej medlem längre
Spänningsfylld prosa
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP