Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magdans kring guldkalven

Tänk så konstigt det har blivit

Män ska leva upp till sitt rykte

som he-men

genom att skrika "döda, döda!"

på fotbolls- och ishockeyarenor

och kvinnor måste leva upp

till sitt rykte som sexgudinnor

och skall ställa upp i let`s dance

oavsett hur än hälsan håller

Allt handlar om att dansa kring guldkalven

I dag !

I morgon kan det vara försent !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-28 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP