Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bör helst promenera trettio minuter om dagen och riksdagsmän och kvinnor kan ju faktiskt motionera på flera sätt.


Motionera mera

En aktiv riksdagsman från Segmon

lämnade mången tänkvärd motion

och med egen motion

satte en träningston

för folk i fina samhället Segmon!

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-28 19:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, där är de nog sega
och går på mon!

GRATTIS på födelsedagen!

2017-03-29

    tramp
Snyggt om Segmon ! Det lilla samhället brukar inte nämnas så ofta medialt.
2017-03-29

  Gunnel Eriksson VIP
Undrar vad han ville med sin motion.
Motion har en oväntad dubbeltydighet,
vilket framgår av din limerick. Bra.
2017-03-29

  aol
Hoppas den gick igenom gillas mycket.
2017-03-28

    ej medlem längre
Fyndigt!
2017-03-28

  Marita Ohlquist VIP
En herre på g!
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick