Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2004 ... Lite av det där med att vakna och önska att man fått en dröm med värme i ... Publicerad tidigare här i juni 2005.


Där min tillkommande väntar

Det känns
att tiden går ...

... Har vandrat
några hundratusen mil
genom de själsliga
prövningarnas land ...

... men ännu ej
funnit min strand
i en stilla vik
där min tillkommande väntar
med sin längtande
utsträckta hand ...

Det skaver i mina själsliga sår
av längtan och saknad
efter att ha vandrat
utan min älskade
i allt för många ensamma år ...

Hoppet om en bättre morgondag
är det enda som återstår
sedan allt jag förlorade igår ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-28 19:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hopp och längtan bär oss vidare...
2017-03-30

  Nimbus VIP
Gillar ditt rofyllda och vemodiga vis att skriva på!
2017-03-28

    ej medlem längre
Ja, hoppet är ju som sagt det sista som lämnar oss.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP