Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vänskap värd

Vem ska trösta en trasig själ

Som bär på sorgen och känslan av att 

Inte vara någons tröst värd

När hennes hjärta i ensamheten blöder

Faller inga tårar mer

Ty de slutade att falla i takt med hårda ord

Och avvisande blickar

Hon med skammen av att inte passa in

Blev en mästare på att svälja tårar

En kämpe utan kämpaglöd

Så här står hon nu med en klump i bröstet

Som hon hon ej vågar släppa ut

Ja vem kan trösta en ensam ledsen själ

Som är rädd för sina egna tårar

När en hånande röst djupt där inne

Säger att du är ingen vänskap värd




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-28 21:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alla är lika mycket värda *sant*
/kram
2017-04-03

  Lars Hedlin
Starkt i känsla och i beröring! kramar
2017-04-02

  Ida-Marianne
Kan inte låta bli att lägga in den här länken också som visar två otroligt duktiga flickor som kämpar att få ut ett bra budskap. http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/maria-och-stina-vill-krossa-myten-om-cp-skador-3222984 Vi borde alla läsa er bok om att Kämpa med trasiga vingar! Tappa aldrig bort den kamplusten!

2017-03-29

  Ida-Marianne
Säg till "den hånande rösten djupt där inne" att komma ihåg berömmet för dikten du fick läsa i TV och kom ihåg att du är otroligt duktig att sätta ord på smärtan!
http://www.ltz.se/kultur/maria-sundelin-satte-ord-pa-smartan

2017-03-29

    Dan Myrbeck
Så ska ingen behöva ha det!
2017-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande porträtt av en förtryckt människa som känner sig värdelös!
2017-03-29

  ULJO
Otroligt berörande text
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP