Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag hittade jag årets första vitsippa 1


Vitsippor

Första vitsippan
den är bara en härold
snart kommer armén




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-28 22:19



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
kraftfull och skör - på samma gång
2017-04-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
blomarmén på marsch, snyggt
2017-03-29

  Bibbi VIP
Text full av liv.
2017-03-28

  walborg
Hänförelsen inför denna nåd sitter i livet ut
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Annika J