Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kbt och robotar




ta bort min ångest

ta bort min rädsla

ta bort min ilska

ta bort mina tics


befria mig från mina drömmar


gör mig god, snäll och vänlig

gör mig vacker och perfekt

gör mig till en felfri robot

gör mig odödlig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-28 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kommentaren nedan fick mig att fundera, för jag brukade tänka att kompletteringar är bra, använda sig av bra saker från olika idéer för att klienten ska må så bra som möjligt, sen nu,
tänkte jag
att om man tror på en ide och tror att en annan ide inte är bra, för att man ser saker med den iden som man inte tycker om och därför tar avstånd från den iden, så kan man såklart inte använda sig av den, man tror inte på den,
vilket är helt normalt

och då skriver man om det
frustrationen eller tankarna om det man inte tror på
man kan ju inte börja använda sig av nåt man inte tror på
helt logiskt alltså

att vara öppen för tanken är väl bra men kunna ta avstånd om man så tycker

att klura i allt detta
är ett evighetsjobb
tror jag
kanske inser man om hundra år att kbt inte var så bra som man trodde
eller så var det det


2017-03-30

  kerstin skriver VIP
det är lite sorgligt när man inte kan se kompletteringar i olika läror, förhålningssätt och behov
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP