Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om situationen


skapelsen

det är dags nu
ska jag kunna
se mina barnbarn
i ögonen
är det dags
att plocka fram
engagemanget igen
att knyta näven öppet
och inte bara i fickan
gangsteradministrationen
i usa
har gett sig fan på
att påskynda
jordens undergång
vi har alla
ett ansvar
att försvara skapelsen




Fri vers av tom boreland
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-28 22:51

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland