Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem.







skriker / ikväll
igen, för att han inte orkar

är det banalt
att lämna innan sex

.................................................två.




fläckig tygsoffa, nedsjunken säng
jag har bekostat gummisaker, och jag sväljer
extra progestosteron, för celler och alla
vibratorer och alla penisringar
är bortkastade knapptryck

, alla stilettklackade pumps,



ibland vill jag bara lägga mig naken
ned i en annans bädd
och säga att jag gjorde vad jag kunde


-
-
-
tre.


//sexy talk baby//
jag har viskat och jag har stönat
och klätt på och klätt av
stringspets och stay-ups och jag har tänkt
från hans perspektiv, men jag kan inte
vara tillsammans
med en kompis, jag kan inte
|leva såhär;|

(icke-sexuell censur)

jag tror inte det beror på mig. jag tror bara
han är asexuell. fyra




jag vill be om öppet prassel
om en tredje part
, en man och jag kommer att upphöra
att onanera, att förföra, att fantisera,
och jag kommer vara otrogen
jag kommer att förstöra det här

tillslut
-
-
-


ibland vill jag bara lägga mig naken
ned i en annans bädd
och säga att jag gjorde vad jag kunde


men det är sällan någon nära nog att lyssna





........................................................... fem.












Fri vers av xilenie
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2017-03-28 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har gjort vad du kunnat. Tack.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

xilenie