Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så jÄvla rÄdD

som om någonting vore farligt
beroende
oberoende
så ska det ju vara eller
ekonomi
du har så mycket
jag har ingenting
lever på gränsen
alltid
fast klarat mig
utan dig
vill ÄLSKA dig
men klara mig utan
bara för att kärleken ska vara bara kärlek
utan krav beroende skuld osv

tänker att det borde vara enkelt
men
när hon tänker lite till blir det svårt
måste vara en konstform av något slag
hur lever man egentligen på helt lika vilkor
kan vi det ens
på riktigt




Bunden vers av kråkan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-28 23:27



Bookmark and Share


    uniqorn
Precis så, tack
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP