Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svartvit repris


Svarta pupiller



Du hör hur jag ljuger för dig i natt,

hur mina ögon rullar inåt,

och ej kan fokuseras sig.

 

Du sväljer mina patetiska ursäkter,

om hur det var alkoholen

och inte Jag som ville.

 

Jag hör ett fnysande följt upp av ett skratt, och svarar:

"men, älskling, vi måste kunna ta oss igenom det här,

hon var aldrig något annat än ett köttstycke för mig".


"Så du avstjälper mig för 50 kg lammkött?

Dina ljugande paroller knockar dig i bakhuvudet

och jag garvar som en unge vid ditt glory hole"

 

"Du räddade mig ur äktenskapförordet,

som jag skulle använt mitt innan allt det här skedde,

men jag ville att Nikodemus levde upp tryggt och vackert."

 

"Så - utkastad, inte mer än rätt antar jag.

Bär mina kompisar i väskan;  Jack, John, Jameson.

De lyssnar på mig, men deras råd är tveksamma."


Inget är dock sämre än den här knarriga filmen på  repeat.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-28 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP