Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pANIk

ångests
panik
varför???
bara för att vanan när allt är bra vanligtvis bara är varning för
helvetet

VET att det inte är så nu
men dom där jävla demonerna inne i vill inte gå
släpper inte taget
som någon sjuk sjukdom. superklister hänger paniken kvar
varför?

gammal vana
eller intuition
förbannat lätt att ta fel på de där två egenskaperna

hörde va bara du....
sicket jävla skitsnack
då kan ju alla bara gå runt och bära sig dumt åt i oändlighet
även jag
nääää
panik ändå.

säger till mig
LÄGG FÖR FAN AV
allt ÄR bra
ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-28 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP