Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl farfar

Till slut slocknade din låga.
Till slut föll du ner i evig tystnad.
Till slut satt vi och grät framför din kropp. Jag, pappa, mamma, systrar, farmor, faster, farbror och kusiner.

Tack för alla minnen du skänkt oss.
Tack för alla personlighetsdrag du givit oss.
Tack för att du fått oss att skratta, gråta, skrika, sjunga, dansa, somna och vakna.

Tack för att du var.
Min farfar.




Fri vers av Adam Bäck
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-03-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Bäck