Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina steg

Det var inte det jag förnam med mina sinnen
Och definitivt inte den bild som hjärnan kokade ihop av det

Det låg långt ut i periferin
Eller snarare strax bortom

Min värld var snäv och förutsägbar
Trotts det i väldigt dunkel

Det var allt jag inte lät mig förnimma
Allt jag blundade för och undvek som styrde mina steg




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP