Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väg 77

 

Det eviga sökandet

de nya återvändsgränderna

*tillfäligt uppgiven*

varningstriangel saknas.

Temporära tillfredställensen

och det eviga upprepandet 

vad vill du, egentligen?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP