Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom har ploppat upp som svampar Hur mycket pengar har folk egentligen?


Nej! Nej! Nej!

Inte ännu ett djävulskt Casino med en läcker
italiensk bambino
Jag orkar inte så mycket mer
Stora bröst och fylliga läppar
En fresterska i en tunn svart klänning
Och jag som inte har några pengar att spela för
Min vanliga otur
För vilken förtjusande dam hon är
Inte konstigt då att jag går här och deppar
Känner känning

Gratis spinn

Vadå gratis spinn
Vad surrar du om
Du vet inte vad du pratar om
Jag vill inte ha några gratis spinn
Det är ju henne jag vill ha
Men det där fattar inte du, så ta och försvinn…

Ne! Nej! Nej!

Ken Cassel
29/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-29 10:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan din italienska. Feminina slutar på a och maskulina slutar på o. Borde alltså vara en 'bambina' här. Som i småbarn, bambina och bambino. Missbruk som gift, oavsett rot. Spel eller andrä ovanor. Bruk är ju som du vet det som inte skadar, missbruk det som skadar. Så texten i sig är nog fin.budskapet. Det mesta utgör en eller annan frestelse. Vitsen är förstås att inte låta något bli en ovana, något skadligt.
2017-03-31

    ej medlem längre
Det är många som har höga skulder för sitt spelberoende...
2017-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ju mer kasinon det dyker upp, ju med spelberoende kommer det att finnas...det är tragiskt tycker jag och inte blir man lycklig av det heller...bra att du säger nej!
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel