Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslottet

 

 

Såg dig dansa virvlande djupt där inne

Där strålande blickar ersatte de tomma orden

Och våra kroppar blev en dröm

Ingen annan vågade drömma

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-29 11:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
romantisk.
2017-03-31

  Ric
Vacker liten sak
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson