Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar på vattnet

Människor behöver

positiva budskap

och erfarenheter !

Dela med dig av dina !

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-29 11:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Världens bästa budskap att ta till sig!
2017-03-29

  Valter Örn VIP
Tack Marita för din respons :)
2017-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra, Valter, mycket bra!
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP