Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villovägar

Snöflingornas villovägar
sökte sig bestämt fram
genom vårens andetag
som om något stod på spel
och inget fanns att förlora
Plötsligt var gräset utsuddat
och marken vit som en dröm




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-29 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finemang, den, som jag uppfattar, stillsamma humorn mitt i stycket gör texten till mer än en ordinär dikt.. tack.
2017-03-29

  Björn Solum
Våren tycks ha svårt att bestämma sig för om det ska vara vår..eller vinter. Dina vackra ord fångar skådespelet.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta