Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Bärdessert




Syresatt av nyväckt åtrå

kan jag le igen



Likt varma bär i frusen glass

...vi smälter samman.



En enkel sammansatt dessert

med

lika delar kärlek

äts med lite sked...och ringlad honung


Njutning




Fri vers av chrissie
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 14:54



Bookmark and Share


  SatansSon
kom tillbaks chrissie. du är bra.
2022-07-30

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie