Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGAD DRÖM

 


 

Jag fångade en dröm i natt
den var så vacker och så sann
Den handlade om kärleken
Om hur vi hittade varann

Jag var en blomma på en äng
Du var fjärilen som kom
Du smekte mej med dina vingar
Av kärlek lyste dom

Du famnade och kysste mej
drack utav min nektar
Den var så vacker denna dröm
jag ville inte väckas


Men innan drömmen
helt var slut 
så var vi man och kvinna 
Tillsammans lämnade vi vår äng
Så svår att återfinna 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 15:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert skrivit!
2017-04-02

  aol
Underbart skaldat , du smekte mej med dina vingar av kärlek lyste dom.
2017-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker dröm om kärleken...
2017-03-30

  ULJO
En underbar dröm i kärlekens namn
2017-03-29

  Marianne Räf
Vacker kärleksdröm ! <3
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP