Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mossan och i gräset (kring eldars sken)


Dit strålar når

Skymningen visar dina ögon himlen
över landets tegar faller frost en sista gång
pustar över kalla sinnen

Nattens tärnor blir till strålar i gryningen
faller över nakna fötter

Dansen går och daggen yr
tjälen viskar sina frusna minnen

... och vårens läppar kysser ömt
din rodnad




Fri vers av Camelot
Läst 450 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-29 20:39



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Utan ord
Strålar når

Tack!
2018-11-10

    ej medlem längre
Naturens magi har du fångat så väl i denna vackra text, en sång till jorden.
2018-06-25

  aol
Underbar poesi
2018-03-16

  Chawa VIP
Tidlösa vackra bilder etsas i mitt sinne... sista strofen är förlösande ljuv och bärande... Tack!
2017-04-07

  Janina Kaminska
Magisk, ljuvligt vacker poesi.
2017-04-02

    ej medlem längre
Åh, vilken ljuvlig poesi.
2017-04-01

    ej medlem längre
Dina vackra ord når in i alla sinnen.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Camelot
Camelot