Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertankens kranka blekhet

Världens företag och länder

styrs av den rationalitet

som deras ledare

tycker är den gällande

just då

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 21:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Aktiehajarnas"
Utdelnings krav
Styr. ..tyvärr!
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP