Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upp trälar osv


eld attack krossa

det är inte det att jag vill vara militant
det är bara det
att det finns inte så jävla många val

när du står öga mot öga med en fiende som är så enorm
så är allting tillåtet
kosta vad det kosta vill

ändamålet helgar medlen, heter det ju
och det finns inget viktigare ändamål än det här

ett drägligt liv för allt levande
frihet, jämlikhet, syskonskap
planetens överlevnad

det här är värt att slåss för




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-29 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
krossa mänsklig natur
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kravaller