Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suveräna skapelser


kvinnor äro
suveräna divina varelser

havandes rätten till allting
till att göra allting

vad som
som önskas

hon är obefläckbar
det finaste renaste

som existerar

oavsett vad hon gör
oavsett hur hon är
oavsett vad hon vill

hon är livskraften
den allsmäktiga

all makt är hennes
över allt



männen tvärtemot
äro asuveräna skapelser

männen äro hennes

hennes alstringar
hennes egendomar

att göra vad hon vill med

han är skapad för henne
av henne, till henne

för livskraften
för kvinnan

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-30 00:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Alla skulle
vara som Du är
då skulle ju alla sen
sväva av glädje här
ingen vara fjär, allt
skulle bli jordens
Nya Eden här...

2017-04-04

  Gunnar Hilén VIP
"undra" föll bort...."man kan ju UNDRA"
2017-04-03

  Gunnar Hilén VIP
man kan ju varför du är en av de få som tänker så här och varför de fantastiska kvinnorna framkallar sånt hat
2017-04-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Så värmande och fin är din hyllning till kvinnorna!
ML
2017-04-03

    Orkiden
Vackert i den renaste och finaste skrift till kvinnan, ger värme och välbehag att läsa eran text..;)
2017-03-30

    ej medlem längre
ah, du ger dig inte:) men det är fint svetsat, med de finaste loden du har i din verktygslåda.. allt bättre gång för gång, jag applåderar såklart denna hyllningssång!
2017-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Poetisk hyllningsdikt till kvinnan från hennes riddare.
2017-03-30

    ej medlem längre
Vackra ord som ger styrka och stolthet.
2017-03-30

  Öknens Ros VIP
Vacker poetisk hyllning till kvinnan.
2017-03-30

  aol
Underbar hyllning till kvinnan,
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP