Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm. Han får mig att skriva, men med tanke på anledningarna till att han får mig att skriva skulle jag gärna skippa det.


Lämnad på gränsen till lyckan

En minut i tystnad
Väntan
På att något mer ska sägas

En olidlig väntat på svar
Lämnar du mig här och nu?
På gränsen till lyckan?

Lyckan
Där
Ser du?

Ser du inte hur nära?
Men visst
Du har kanske rätt
Kanske förtjänar vi inte den

Kanske är det meningen att du ska lämna min nu
När min värld är hopklistrad och hel

Men

du

Vad händer om allt rasar samman igen?
Utan dig som leder min väg
Klarar jag mig inte

Jag fumlar runt i ett mörker
Led mig på en säkrare väg

Snälla

Lämna mig inte
Ensam
På gränsen till lyckan



Jag vill så gärna dela den med dig




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-21 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson