Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit Drake

Ovanför en refug i korsningen
Mäster Samuelsgatan-Norrlandsgatan
Dansar en drake i luften
Den berättar om sina hemligheter
Alltid med två och en halv meters avstånd
Den sammanfattar allt den inte vet
Men tror den kan
På grund av sitt vita skinn
Och könet den växte upp med
Snöret dras loss och den flyter
Med stormbyar från höger
Landar på gärdet och
Bidar. Sin. Tid.
Den talar ändå alltid
Med kluven tunga
Och svavel-andedräkt




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 447 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-30 16:48



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Så bra, verkligen snyggt skriven!
2017-07-18

  knappen
smuts
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V