Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En dag i taget

en dag i taget tar jag just nu

lever i dagen som är

försöker glömma det som hänt

morgondagen vet jag ingenting om

kanske kan jag gå utan värk

i mina fötter

eller så håller den sig kvarr

jag får inte tappa tron

på att det så småningom

ska bli bra

läka ut

eller så får jag leva med det som hände

nervskador lever sitt eget liv

det har jag fått veta

och lära mig

tyvärr har jag svårt att acceptera det

det här med att ha skor som passar

och inte gör så ont när jag går

det är en hel vetenskap

jag hade tur som hade ett par

jag fick på fötterna

men svåra att gå i

jag hoppas på en lugn och skön vår

så jag kan komma i gång med promenaderna

med mina vänner

det är en stor längtan hos mig

nu väntar jag på bättre väder

inte som det gör just nu

faller ett snöblandat regn

över det som nyss var så torrt och fint

 

anits 30 mars 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-30 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller tummar och tår för att det blir till det bästa :)
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas på det bästa...
2017-03-31

  Eva Helene VIP
Håller tummarna för dig och dina fötter och önskar dig en skön vår med många härliga promenader!
2017-03-31

  Niliboy
Ja, du är tuff du, å ödmjuk. Du skall se att det blir bra! Håller tummarna som det heter!
2017-03-31

  Bibbi VIP
Ska Du inte ansöka om en elskoter? Den är min räddning.
2017-03-30

  Fem hjärtan VIP
Hoppas att våren kommer snart med sol och värme som gör gott!
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP