Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höganloft encore

Tungorna talar sitt språk
det språk som blev vårt och som bara förstås
när man är två
jag tror jag dör lite grand varje gång
jorden rör sig för mig

Händer som söker händer i en mörk salong
medan Major Tom har kommit hem igen
han tog sitt och tänkte sen
Ground control to Major Tom
Well so long Major Tom
du får sällskap av prinsen i lila
en stjärna har tänds för er

Major Tom in the purple rain




Fri vers (Fri form) av Kristoffer_H
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-03-30 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer_H