Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för kriminaliseringen av sexköp i världen


Vägkanten

Vem väcker Melinda att gå till skolan?
Tänkte hon plötsligt
Polisen plockade upp henne
Där Hon stod vid lastbilsparkeringen
Frysen i kylig regn
I strumpstövlar ett storlek för stor

Dem ska bötfälla henne på nytt
Hur ska hon betala?
Måste ut till vägkanten igen?

I skolan får Melinda mat
Hinner hon hem innan Melinda ska till skolan?

Det var Ronaldos som 
Körde ut henne till vägkanten
Ändå blir hon som straffas

Hur ska hon betala?
Tjejerna i grannbyn fick stå i shop-window i Amsterdam
Skuldsatt för livet

Ronaldos kör ut henne från huset. 
Socialen kommer. 
Vem väcker Melinda att gå till skolan?




Fri vers av Ildikó Asztalos Morell
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-30 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell