Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en endaste gång

Jag önskar jag räckte till
om ens en endaste gång
så jag för en stund, om än kort
slapp tänka att det finns någon bättre där ute
som kan ge dig allt
och jag är så trött
på att vara sjuk
och att känna mig otillräcklig
jag önskar jag kunde ge dig allt
men det är något jag inte ens kan ge mig själv
jag hoppas du står ut
jag själv - jag har inget val




Fri vers (Fri form) av Loeitt
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-30 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loeitt
Loeitt